Tijdens mijn opleiding tot Life Science therapeut bij Vita Opleidingen heb ik veel met Vita producten gewerkt. Dit zijn hoogwaardige energetische expediënten die door verschillende therapeuten in Nederland wordt gebruikt.

Het doel van deze producten is om de vrijheid van het lichaam en de geest te creëren. Het grootste percentage van de producten berust op het zogeheten Energeia. Energeia houdt de zichzelf ontwikkelende energie in, wat voorkomt uit de tijd van Aristoteles.

Wat het bijzondere aan de middelen is, is dat zij niks stimuleren en niks toevoegen. Het herstelt en brengt de totale energie in balans. De energetische expediënten kennen geen negatief bijeffect. Ze vullen elke vorm van therapie aan en zijn geschikt voor iedereen.

Begeleiding bij het gebruik van de middelen is erg belangrijk, daar kan ik je bij helpen. De middelen worden gemaakt op basis van wiskundige formules. Deze worden ingestraald in een dragerstof. Deze vormen hierdoor energetische patronen die nodig zijn om disfuncties in het lichaam op te heffen.

Wil je meer weten over Vita producten?

Bekijk dan de energetische therapie voor meer informatie. Vragen zijn welkom via het contactformulier.