Energetische Therapie

Energetische therapie biedt inzicht en ondersteuning voor allerlei soorten klachten. Het richt zich op het in balans brengen van het energieveld waardoor je energie weer gaat stromen.

Ziektes ontstaan als het evenwicht in zowel fysiek-, emotioneel, mentaal en/of spiritueel opzicht langdurig verstoord is en de natuurlijke geneeskracht van de mens niet meer in staat is om op eigen kracht het oorspronkelijke evenwicht te herstellen.

De therapeut is in staat om de vitale levenskracht die in ieder mens aanwezig is te stimuleren. Door de holistische benadering geeft deze therapie ook als aanvulling op reguliere behandelingen zeer goede resultaten.

Energetische Sessie

Tijdens deze sessie wordt er door middel van verschillende technieken, zoals de biotensor en magnetiseren, gekeken naar blokkades in het lichaam.

Ieder lichaamsdeel en lichaamsfunctie is op energetisch niveau terug te vinden in het aura veld. Als er een verstoring of blokkade in het aura veld bevindt zal dit zich gaan manifesteren in het fysieke lichaam.

Ik ben als energetisch therapeute opgeleid in het waarnemen van de aura en kan zo de verstoring of blokkade ontdekken en opheffen. Ik doe dit door energie toe te voegen of af te voeren. Als alles weer in balans is zal de cliënt weer in eigen kracht komen en de regie over het leven terugnemen. Naast fysieke klachten werkt de therapie zeer ontspannend en zorgt voor stress- en pijnvermindering, emotionele balans en transformatie van negatieve denkpatronen en overtuigingen.

Ankh healing sessie

De Ankh of de levensleutel is een kosmisch instrument dat vooral bekend is van het oude Egypte. De geschiedenis ervan gaat echter nog veel verder terug, zoals in de tijd van Atlantis en Lemurië. De Ankh werkt als een antenne van de kosmos waarmee energie gestuurd of weggehaald kan worden.

Met de Ankh kunnen diepgaande therapeutische behandelingen worden gegeven waarbij de energie balans herstelt wordt op een hoog niveau. De sessie kan als healing of ontspanningssessie worden ingezet. Hierna kan de energie weer vrijer en krachtiger stromen en klachten kunnen worden  verlicht of verdwijnen en het lichaam komt in een staat van volledige ontspanning.

Tijdens een Ankh healing sessie lig je op de behandeltafel en werk ik met de Ankh om je heen.

Soms is het nodig om de Ankh een korte tijd op je lichaam neer te leggen.

Na de behandeling volgt een kort gesprek om je ervaring te delen. De sessie werkt nog langere tijd door.

Veel gestelde vragen:

Voor wie?

Energetic treatments bieden ondersteuning voor iedereen. Het is een zeer veilige therapievorm die zich richt op het in balans brengen van het energie veld en het stimuleren van het zelfgenezend vermogen.

Een energetic sessie is fijn als losse behandeling om het energie veld in balans te brengen en kan ook preventief worden ondergaan.

Energetic therapy is een behandelmethode die gebruikt kan worden voor vele aandoeningen.

Fysiek & emotioneel

● Chronische ziekten

● Angst, onzekerheid, verdriet

● Chronische pijn stoornissen

● Energiehuishouding uit balans

● Vermoeidheidsklachten

● Burn out klachten

● Slaapstoornissen

● Spijsverteringstoornissen

Spiritueel

● HSP (hoog sensitief persoon)

● Het opheffen van blokkades in het aura veld en de chakras

Wat kost een behandeling?

Het tarief van een energetische sessie is €45.

Het tarief van een Ankh healing sessie is €60.

Kom ik in aanmerking voor een vergoeding?

Op dit moment worden deze behandelingen niet door de zorgverzekeraar vergoed.

Hoe lang duurt een behandeling?

Een behandeling duurt ca. 45 tot 60 minuten. 

Binnen welke termijn vindt de herhaalbehandeling plaats?

Dit is afhankelijk per cliënt. Meestal tussen 1 en 3 weken.

Zijn er contra-indicaties?

Nee, die zijn er niet.

Zijn er bijwerkingen bekend van energetische therapie?

Bij energetische therapie zijn geen bijwerkingen bekend. Tijdens de behandeling kan de cliënt wel bepaalde sensaties ervaren. Zoals: diepe ontspanning, tintelingen en stromingen. Tijdens een energetische behandeling gebeurt in het energetische lichaam altijd iets, ook als er geen fysieke reactie ervaren wordt.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig om resultaat te ervaren?

Voor de meeste mensen vier á vijf keer. Dit geldt voor alle vormen van energetische behandelingen. Voor mensen met een chronische aandoening of langdurige klachten kan dit verschillen.

Wat is het advies voor na de behandeling?

Het is belangrijk om goed te drinken na de behandeling zodat het lichaam de afvalstoffen kan afvoeren.

Biomagnetic Reset

Contactgegevens
Biomagnetic Reset - Angie Root
Paramedisch Centrum In de Praktijk
IJburglaan 903
1087EN, Amsterdam
Tel: 0626459273
E-mail: contact@biomagneticreset.nl

Openingstijden

Alleen op afspraak. Check mijn online agenda voor mijn beschikbaarheid of neem contact met me op om een afspraak in te plannen.

Welkom bij Biomagnetic Reset, praktijk in gezondheid & wellness. 

Biomagnetic Reset is een praktijk in holistische geneeskunde, gevestigd in het paramedisch centrum In de Praktijk in IJburg, Amsterdam. 

Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan contact op middels het contactformulier of gebruik de button om een behandeling te boeken.

10 + 1 =

Chat openen
1
Hulp nodig? ✉️