~Rust ~ Ruimte ~ Aandacht~
~ Ontspanning ~ Balans ~

Massages & therapie

Investeer in je fysieke en mentale gezondheid door een massage te boeken bij Biomagnetic Reset. Een massagebehandeling biedt een moment van rust en aandacht voor jezelf. Even stilstaan en wegdromen uit het drukke dagelijks leven kan je helpen om meer in balans te komen.

Bij Biomagnetic Reset kun je terecht voor massages en massagetherapie. De massages zijn gericht op het in balans brengen van lichaam, geest en ziel. 

Waarom massage & therapie bij Biomagnetic Reset?

Ik onderscheid mijzelf door intuïtief te werken. Dit doe ik door mij te focussen op de volgende punten:

Aandacht

Aandacht is een heel belangrijk element tijdens de massages die ik geef. Door aandacht kan de cliënt makkelijker in een diepe ontspanning komen en niet alleen de bewuste, maar ook de onbewuste spanningen loslaten. 

Loslaten 

Tijdens de massage kunnen er onbewuste spanningen los komen, daar kan ik direct op in werken. Loslaten van spanningen, emoties en gedachten zijn belangrijk om ruimte te creëren. Ruimte creëren is in balans komen.

Mijn intentie is om je na de massage ontspannen, energieker en bevrijd te laten voelen.

Een massage kan een positief effect hebben bij klachten zoals:

● Nek-en schouderpijn

● Vermoeidheid, burn-out of slapeloosheid

● Langdurige pijn in spieren en gewrichten

● Somberheid, verdriet of angst

● Hoofdpijn en migraine

● Maag-en darm klachten

● Overprikkeling

LET OP: Biomagnetic Reset biedt alleen lichaamsmassages bij vrouwen aan die in balans willen komen. Stoelmassages zijn mogelijk boekbaar voor zowel mannen, als vrouwen. 

Massages

Tijdens alle massages masseer ik op mijn intuïtie. Dat betekent dat ik met mijn aandacht bij mijn handen en gevoel ga zitten, waar zitten de spanningen bij de cliënt? Wat heeft deze cliënt nodig om deze spanningen los te laten? 

Hieronder is een overzicht te zien van alle massages die ik aanbied in mijn praktijk. 

Stoelmassage (20/ 30 minuten) 

Stoelmassage is een rustgevende en activerende vorm van massage. De massage wordt uitgevoerd op een speciale ergonomische stoel door de kleding heen. De meest belaste spieren worden hierbij gemasseerd in rug, schouders, nek en armen.

De massage is uitermate geschikt als je langere tijd in dezelfde houding werkt, veel achter de computer zit of lichamelijk zwaar werk verricht. Na de massage is de doorbloeding van de spieren verbeterd en voel je je energieker. De massage werkt zowel tegen bestaande klachten als preventief.

Wist je dat er ook een mogelijkheid is om bij mij, (Angie Root) een stoelmassage doordeweeks te boeken? Bekijk het aanbod bij Thrive Yoga eens!

https://thriveyoga.nl/en/massage-amsterdam/

Intuïtieve ontspanningsmassage (60 minuten)

Tijdens een intuïtieve massage gebruik ik verschillende massagetechnieken. Zo creëer ik een unieke massage ervaring door de ontspanningsmassage, klassieke massage en Ayurvedische massage te combineren. De massage is geheel op jouw behoeften gericht. 

 

Ayurvedische ontspanningsmassage (60 minuten)

De Ayurvedische massage is gericht op het in balans brengen van je energiesystemen. Vanuit de spirituele visie bestaat ons lichaam uit 3 lagen: fysiek, emotioneel en spiritueel. Onderling zijn deze lagen met elkaar verbonden. De Ayurvedische ontspanningsmassage werkt curatief en preventief als er een blokkade is in een van deze drie lagen. De blokkades kun je opheffen door bepaalde punten op het lichaam aan te raken, dit kun je zien als een soort triggerpoints. Tijdens de massage wordt ook het middenrif en hoofd gemasseerd. Volgens de Ayurvedische leer kunnen hier veel onbewuste spanningen in opgeslagen zitten. Dit kan een enorm bevrijdend gevoel geven na de massage. De Ayurvedische ontspanningsmassage is voor degene die openstaan voor een spirituele massage-ervaring. 

 

(Let op tijdens de massage worden geen erogene zones gemasseerd.)

 

Hot & cold stone massage (60 minuten)

Tijdens deze vorm van massage maak ik gebruik van warme en koude basaltstenen, en edelstenen. De hot stone massage zorgt ervoor dat naast de ontspannende werking er ook nog een ontgiftende en afvoerende werking van afvalstoffen plaatsvindt. De hotstone massage is een perfecte boost voor jouw immuunsysteem. De stenen worden voor de massage opgewarmd tot een temperatuur van ongeveer tussen de 30-45 graden Celsius. Door de verschillende vormen en maten van de stenen kan ik dieper op het bindweefsel inwerken op plekken waar verkleving aanwezig is. Een hotstone massage zorgt voor het verlichten van spierspanning, het activeren van het zelfherstellende vermogen van het lichaam waardoor je in balans komt. Door de hotstone massage wordt de doorbloeding gestimuleerd waardoor pijnklachten afnemen. 

Massagetherapie

Een unieke methode, een combinatie van een energetische behandeling en een massage.

Massagetherapie gaat verder dan een gewone massage. Lichamelijke problemen kunnen voortkomen uit emotionele problemen/zorgen. Tijdens een sessie massagetherapie pakken we de oorzaak aan van jouw klachten. Tijdens het intakegesprek onderzoeken wij samen wat de achterliggende oorzaak is van de klachten die jij ervaart. Hierbij stellen we de vraag: “Wat wil deze klacht aan mij vertellen?”

In de drukke wereld waarin we leven zitten we vaak in ons hoofd en vergeten we ons lichaam. Als wij uit onze dagelijkse setting worden gehaald, worden we ons pas bewust worden van de hoeveelheid spanning in ons lichaam. De massagetherapie is gericht op de klachten waar de cliënt in het dagelijks leven tegenaan loopt. 

Hoe ziet een afspraak massagetherapie eruit? 

-Afstemmen voordat ik begin met de massage hebben wij een gesprek waarin wij gaan afstemmen. Waar mag tijdens de massage extra nadruk op komen te liggen? Waar loop je op dit moment tegen aan? Jouw mentale gezondheid wordt, net zoals jouw fysieke gezondheid, onder de loep genomen. 

-Massage à la you! Zo creëren wij samen een massage die 100% afgestemd is op jouw mentale en fysieke gezondheid. 

-Het eindresultaat? Niet alleen een ontspannen lichaam, maar ook een ontspannen mind!

Holistische massage (75 minuten) 

Tijdens een holistische massage wordt zowel het fysieke lichaam als de mentale gezondheid van de cliënt behandeld. Tijdens de holistische massage wordt er bewust contact gemaakt met jezelf.Tijdens een holistische massage krijg je weer contact met jezelf waardoor er rust in het hoofd en lichaam ontstaat, spanningen en stress vloeien weg. Het is een milde vorm van massage waardoor het voor iedereen geschikt is. De massage wordt uitgevoerd in volledige stilte of in overleg met rustgevende muziek. Klanken kunnen je gedachten meenemen waardoor je nog beter ontspant en je hoofd vrij komt van gedachten. Een holistische massage is zeer geschikt voor hooggevoelige personen omdat een overprikkeld zenuwstelsel tot rust wordt gebracht. Energie stromen worden gestimuleerd waardoor energetische blokkades kunnen worden opgeheven. Zo is een massage een investering in je gezondheid omdat het veel positieve effecten heeft op lichaam en geest.

 

Meest gestelde vragen:

Kom ik in aanmerking voor een vergoeding?

Op dit moment worden deze behandelingen nog niet door de zorgverzekeraar vergoed.

Belangrijke informatie over de massages

Alle lichaamsmassage die worden aangeboden bij Biomagnetic Reset zijn uitsluitend bedoelt voor vrouwen die in balans willen komen.

De massage zelf duurt in totaal tussen de 50-55 minuten. De afspraak duurt 60/75 minuten. Hierin worden dus het intakegesprek, en omkleden meegerekend.

Zijn er contra-indicaties?

Ja die zijn er. Deze worden geïnformeerd door middel van een intake formulier. Deze wordt vóór de behandeling opgestuurd.

Gezondheid en veiligheid van de therapeut en de gast staan bovenaan.

Het is belangrijk dat Biomagnetic Reset volledig en correct ingelicht wordt.

● Zwangerschap

● Extreme pijn, vermoeidheid en infectieziekte

● Besmettelijke huidaandoeningen

● Acute blessure

● Medicijn gebruik

Biomagnetic Reset

Contactgegevens
Biomagnetic Reset - Angie Root
Paramedisch Centrum In de Praktijk
IJburglaan 903
1087EN, Amsterdam
Tel: 0626459273
E-mail: contact@biomagneticreset.nl

Openingstijden

Alleen op afspraak. Check mijn online agenda voor mijn beschikbaarheid of neem contact met me op om een afspraak in te plannen.

Welkom bij Biomagnetic Reset, praktijk in gezondheid & wellness. 

Biomagnetic Reset is een praktijk in holistische geneeskunde, gevestigd in het paramedisch centrum In de Praktijk in IJburg, Amsterdam. 

Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan contact op middels het contactformulier of gebruik de button om een behandeling te boeken.

2 + 2 =

Chat openen
1
Hulp nodig? ✉️