Biomagnetisme

Medical Biomagnetisme is voor iedereen. Het herstelt de ph-waarde in het lichaam en zorgt ervoor dat het zelfherstellend vermogen wordt geactiveerd. 

Biomagnetisme is een natuurlijke manier om je imuunsysteem te versterken. Met een positieve en negatieve magneet herstellen we de zuurbalans in het lichaam.

Medisch Biomagnetisme (of Biomagnetische Paren) is een therapie ontdekt door Dr. Isaac Goiz Duran in 1988. Hij verklaart dat alle ziekten ontstaan doordat de ph-waarde in het lichaam uit balans is. Hierdoor kunnen pathogenen zoals virussen, bacteriën, schimmels en parasieten zich huisvesten, vermeerderen en hierdoor klachten en ziektes veroorzaken.

Biomagnetisme is de juiste behandelmethode voor zowel eenvoudige klachten of ziekten. Denk bijvoorbeeld aan hoofdpijn, slaap problematiek maar ook aan langdurige infecties, reumatische klachten, spijsverteringsproblematiek en emotionele instabiliteit.

Het doel van de behandeling is om de zuurgraad van het lichaam weer neutraal te krijgen. Bij een optimale zuurgraad kunnen pathogenen zich niet huisvesten. Door de behandeling Medical Biomagnetisme komt de ph-waarde in balans en wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam geactiveerd. 

Biomagnetisme wordt uitgevoerd door het plaatsen van magneten via een behandelprotocol. Tijdens de behandeling wordt er altijd een positieve en negatieve magneet gelegd. Het is volledig compatibel met de reguliere geneeskunde of andere behandelingen.

Hoe gaat een behandeling in zijn werk?

U gaat met de kleding aan op de behandeltafel liggen. Het is fijn om comfortabele kleding aan te hebben. Door middel van een testprotocol ga ik op zoek naar de onbalans in de zuurgraad. Dit gebeurt door middel van een kinesiologische reactie van de heup. Als alle magneten geplaatst zijn blijft u nog 25 minuten liggen. Hiernaast kunt u zien hoe een behandeling te werk gaat.

Meest gestelde vragen:

Voor wie is Biomagnetisme?

Biomagnetisme is voor iedereen. Het is een behandelmethode die zowel preventief als curatief is. Hieronder enkele behandelbare aandoeningen:

● Chronische ziekten

● Energiehuishouding uit balans

● Vermoeidheidsklachten

● (Chronische) stress klachten

● Fysieke klachten van diverse aard

● Terugkerende infectieziekten en/of ontstekingen van organen

● Angst en onzekerheid

● Spijsvertering stoornissen, maag en darm problematiek

● Hoofdpijn en migraine

● Psychische klachten, emoties verbeteren

● Slaapstoornissen

● Chronische pijn

Wat kost een behandeling?

Het intakegesprek en de eerste behandeling kost €90
Vervolgbehandeling €60

Kom ik in aanmerking voor een vergoeding?

Op dit moment wordt deze behandeling nog niet door de zorgverzekeraar vergoed.

Hoe lang duurt een behandeling?

Gemiddeld duurt een eerste behandeling 90 minuten of langer. Tijdens een eerste afspraak vindt een intakegesprek plaats en een eerste behandeling. De vervolgbehandeling duurt gemiddeld 60 minuten of langer.

Binnen welke termijn vindt de herhaalbehandeling plaats?

Dit is afhankelijk per cliënt. Meestal tussen 1 en 3 weken.

Zijn er contra-indicaties?

Belangrijk om te vermelden alvorens een behandeling te ondergaan.

Ja die zijn er:

● U heeft een pacemaker.

● U bent zwanger.

● U heeft het afgelopen jaar chemotherapie gehad.

● U heeft implantaten die uit elektrische apparatuur bestaan of uit metaal.

Zijn er bijwerkingen na een biomagnetische behandeling?

Nee die zijn er niet. Soms krijgt men een toename van oude klachten, dit is een teken dat het lichaam aan het werk is. Wanneer er veel micro organismen aanwezig zijn kunnen er na de behandeling detox-verschijnselen ontstaan. De meest voorkomende detox-verschijnselen zijn: misselijkheid, vermoeidheid en darmklachten. Dit betekent dat de behandeling goed heeft geholpen en het lichaam aan de slag kan gaan met het elimineren van de microben.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig om resultaat te ervaren?

Voor de meeste mensen drie á vier keer. Voor mensen met een chronische aandoening of langdurige klachten kan dit verschillen.

Wat is het advies voor na de behandeling?

Het is belangrijk om goed te drinken na de behandeling zodat het lichaam de afvalstoffen kan afvoeren. Ook is het aan te raden om na de behandeling tandenborstels te vernieuwen om herbesmetting te voorkomen.

Biomagnetic Reset

Contactgegevens
Biomagnetic Reset - Angie Root
Paramedisch Centrum In de Praktijk
IJburglaan 903
1087EN, Amsterdam
Tel: 0626459273
E-mail: contact@biomagneticreset.nl

Openingstijden

Dinsdag 19.15-22.00 uur

Donderdag 19.00-21.30 uur

Zaterdag 13.00-18.00 uur

Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan contact op middels het contactformulier of gebruik de button om een behandeling te boeken.

4 + 15 =

Chat openen
1
Hulp nodig? ✉️